+420 723 054 848 info@skolkavenku.cz

Jídelní lístek 6.4 – 10. 4. 2020

Pondělí 6.4.

Polévka: Bramborová(1a,9)
Hlavní jídlo: Tagliatelle s ochucenými restovanými tomaty s bylinkami a česnekem s kuřecím plátkem, sypané parmazánem (1a,7)
Zdravá svačina: Ovesná kaše, ovoce

Úterý 7.4.

Polévka: Květáková(1a,7)
Hlavní jídlo: Dušená baby mrkvička s kukuřicí a kuřecím masem, s vařeným bramborem m.m. (7)
Zdravá svačina: pečivo, pomazánka, zelenina

Středa 8.4.

Polévka: Kuřecí vývar s nudlemi(1a,3,9)
Hlavní jídlo:
Uzené tofu na pórku, s jasmínovou rýží (1a,6)
Zdravá svačina: tvarohová pomazánka, pečivo, zelenina

Čtvrtek 9.4.

Polévka:
Česnečka s vejcem(3)
Hlavní jídlo: Rizoto s vepřovým masem, sypané sýrem, okurka(1a,7)
Zdravá svačina: jidáše a ovoce

Pátek 10.4.

Svátek
Svačiny se mění, dle potřeby, děkujeme za pochopení 😊

Alergeny – podskupiny 1 – Lepek – další členění 1a – Lepek 1b – Lepek žito 1c – Lepek ječmen 1d – Lepek oves
3 -vejce 4- ryby 6-sója
7-mléko
9-celer