Jídelní lístek 4.5. – 8. 5. 2020
Pondělí 4.5.
Polévka: Bramborová (1a,9)
Hlavní jídlo: Kuskus se zeleninou, tuňákem a sušenými rajčaty, sypaný parmazánem (1a,4,7)
Zdravá svačina: Pečivo, pomazánka, zelenina
Úterý 5.5.
Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží(1a,3,9)
Hlavní jídlo: Kynuté ovocné knedlíky dvou chutí (švestka,meruňka), sypané cukrem, přelité máslem (1a,3,7)
Zdravá svačina: pečivo, sýr, zelenina
Středa 6.5.
Polévka: Krkonošská cibulačka(1a,3)
Hlavní jídlo: Bulgurito se zeleninou a nudličkami z vepřové panenky, s jemným zeleninovým salátem (1a,3,7,9,10)
Zdravá svačina: Bílý jogurt +ovoce, sypání
Čtvrtek 7.5.
Polévka: Drůbeží vývar s nudlemi(1a,3,7)
Hlavní jídlo: Kuřecí roláda na jemném dýňovém pyré, s blanšírovanou zeleninou tří barev (1a,3,7)
Zdravá svačina: celozrnné toasty, zelenina
Pátek 8.5.
Svátek
Svačiny se mění, dle potřeby, děkujeme za pochopení 😊
Alergeny – podskupiny 1 – Lepek – další členění 1a – Lepek 1b – Lepek žito 1c – Lepek ječmen 1d – Lepek oves
3 -vejce 4- ryby 6-sója
7-mléko
9-celer 10-Hořčice