+420 723 054 848 info@skolkavenku.cz

Jídelní lístek 30.3 – 3. 4. 2020

Pondělí 30.3.

Polévka: Gulášová(1a)
Hlavní jídlo: vepřový řízek po Italsku, se šťouchaným bramborem s cibulkou a bylinkami(1a,3,7)
Zdravá svačina: Ovesná kaše, ovoce

Úterý 31.3.

Polévka: Z fazolových lusků se slaninou(1a,7)
Hlavní jídlo: Kuskus se zeleninou, tuňákem a sušenými rajčaty, sypaný parmazánem Z(1a,4,7)
Zdravá svačina: pečivo, pomazánka, zelenina

Středa 1.4.
Polévka: Hovězí vývar s rýží(9)
Hlavní jídlo: Lasagne s listovým špenátem a vepřovým masem, se švestkovým kompotem(1a,3,7)
Zdravá svačina: tvarohová pomazánka, pečivo, zelenina

Čtvrtek 2.4.

Polévka: Brokolicová(1a,7)
Hlavní jídlo: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1a,3,7)
Zdravá svačina: slunečnicové toasty, sýr, ovoce

Pátek 3.4.
Polévka: Rajská (1a)
Hlavní jídlo: Kuřecí nudličky na máslové zelenině, s jasmínovou rýží (7,9)
Zdravá svačina: ovocný salát, cereální chlebíček

Svačiny se mění, dle potřeby, děkujeme za pochopení 😊

Alergeny – podskupiny 1 – Lepek – další členění 1a – Lepek 1b – Lepek žito 1c – Lepek ječmen 1d – Lepek oves
3 -vejce 4- ryby
7-mléko
9-celer