Jídelní lístek 22.2. – 26. 2. 2021
ZŠ A MŠ Brná
Pondělí 22.2.
Polévka: Kmínová s kapáním 1,3,9
Hlavní jídlo: Čočka s vejcem 1,3
Zdravá svačina: pečivo, zelenina,
Úterý 23.2.
Polévka: Květáková 1,3
Hlavní jídlo: Karbanátek, bramborová kaše, okurka 1,3,7
Zdravá svačina: pečivo, ovoce
Středa 24.2.
Polévka: Krupicová s vejcem 1,3,9
Hlavní jídlo: Kuřecí plátek, pečené brambory, zelenina 1
Zdravá svačina: pečivo, ovoce
Čtvrtek 25.2.
Polévka: Hovězí s kapáním 1,3,9
Hlavní jídlo: Halušky se zelím a uzeným masem 1,3
Zdravá svačina: Ovesná kaše
Pátek 26 .2.
Polévka: Krémová drůb. s brokolicí 1,3,Hlavní jídlo: Cikánská hovězí roláda, rýže 1,3
Svačina : pečivo zelenina
Původní kódy 1 – Lepek – další členění í Kód 8 – Skořápkové plody – další členění 1a – Lepek pšenice 8a – Mandle 1b – Lepek žito 8b – Lískové ořechy 1c – Lepek ječmen 8c – Vlašské ořechy 1d – Lepek oves 8d – Kešu ořechy 8e – Pekanové ořechy