+420 723 054 848 info@skolkavenku.cz

Jídelní lístek 27.4 – 1. 5. 2020

Pondělí 27.4.

Polévka: Zelná(1a,7)
Hlavní jídlo:
Maďarský hovězí guláš s těstovinami(1a,3)
Zdravá svačina: Pečivo, pomazánka, zelenina

Úterý 28.4.

Polévka: Hovězí vývar s rýží(9)
Hlavní jídlo: Cikánská hovězí pečeně, s dušenou rýží(1a)
Zdravá svačina: Bílý jogurt, ovoce a sypání

Středa 29.4.

Polévka: Brokolicová(1a,7)
Hlavní jídlo: Špagety Bolognese s vepřovým masem, sypané strouhaným sýrem(1a,3,7)
Zdravá svačina: pomazánka, pečivo, zelenina

Čtvrtek 30.4.

Polévka: Z fazolových lusků se slaninou(1a,7)
Hlavní jídlo: Italské penne s cuketou, zeleninou, sušenými rajčaty, olivami a slunečnicovými semínky, sypané parmazánem
(1a,3,7)
Zdravá svačina: celozrnné toasty, zelenina

Pátek 1.5.

Svátek

Svačiny se mění, dle potřeby, děkujeme za pochopení 😊

Alergeny – podskupiny 1 – Lepek – další členění 1a – Lepek 1b – Lepek žito 1c – Lepek ječmen 1d – Lepek oves
3 -vejce 4- ryby 6-sója
7-mléko
9-celer