Jídelní lístek 26.10. – 30. 10. 2020
Pondělí 26.10.
Polévka: Bramborová(1a,9)
Hlavní jídlo: Zapečený květák s bramborem, brokolicí, dvěma druhy sýra a smetanou, kompot (7)
Zdravá svačina: vlastní dopoledne bude Dýňová polévka na ohni
Úterý 27.10.
Polévka: Hovězí vývar s těstovinou(1a,3,9)
Hlavní jídlo: Plněný paprikový lusk v rajské omáčce, s těstovinami(1a,3,9)
Zdravá svačina: pečivo, ovoce
Středa 28.10.
Svátek
Čtvrtek 29.10.
Polévka: Květáková(1a,7)
Hlavní jídlo: Lasagne Bolognese s vepřovým masem, s mrkvovým salátem s ananasem(1a,3,7)
Zdravá svačina: Ovesná kaše
Pátek 30.10.
Polévka: Čočková s párkem(1a)
Hlavní jídlo: Na tenko krájená pečená kachní prsa s višňovou omáčkou, s opečeným bramborem(1a,7,12)
Svačina : pečivo zelenina
Původní kódy 1 – Lepek – další členění Kód 8 – Skořápkové plody – další členění 1a – Lepek pšenice 8a – Mandle 1b – Lepek žito 8b – Lískové ořechy 1c – Lepek ječmen 8c – Vlašské ořechy 1d – Lepek oves 8d – Kešu ořechy 8e – Pekanové ořechy