+420 723 054 848 info@skolkavenku.cz

Jídelní lístek 25.3 – 27. 3. 2020

Středa 25.3. G3K

Polévka:
Drůbeží vývar s těstovinou(1a,3,9)
Hlavní jídlo:
Zapečené těstoviny s krůtím masem a čedarem, se salátem Coleslaw(1a,3,7)

Zdravá svačina: Kváskový, chléb ,lučina zelenina

Čtvrtek 26.3. G3K

Polévka: Krkonošská cibulačka(3)
Hlavní jídlo: Kuřecí prsíčka na zeleninovém ratatouille, s bulgurem s dýní a parmazánem (1a,7)
Zdravá svačina: Ovesná kaše, ovoce

Pátek 27.3. G3K

Polévka:
Hovězí vývar s rýží(1a,9)
Hlavní jídlo:
Krůtí guláš s těstovinami(1a,3)
Zdravá svačina: pažitková pomazánka, pečivo, zelenina

Svačiny se mění, dle potřeby, děkujeme za pochopení 😊

Alergeny – podskupiny 1 – Lepek – další členění Kód 1a – Lepek 1b – Lepek žito 1c – Lepek ječmen 1d – Lepek oves
3 -vejce
7-mléko
9-celer