Jídelní lístek 2.11. – 6. 11. 2020
Pondělí 2.11.
Polévka: Gulášová(1a)
Hlavní jídlo:
Kuskus s kuřecím masem, grilovanou zeleninou a sušenými rajčaty, sypaný parmazánem (1a,7)
Zdravá svačina: pečivo zelenina
Úterý 3.11.
Polévka: Rajská s rýží(1a)
Hlavní jídlo: Jemné kuřecí rizoto sypané strouhaným sýrem, kyselá okurka(7)
Zdravá svačina: pečivo, ovoce
Středa 4.11.
Polévka: Hovězí vývar s kapáním(1a,3,7,9)
Hlavní jídlo:
Kuřecí prsíčka na zeleninovém ratatouille, s bramborovobrokolicovým pyré (7)
Zdravá svačina: pečivo, ovoce
Čtvrtek 5.11.
Polévka: Pórková s vejcem(1a,3,7)
Hlavní jídlo: Francouzské brambory, se zelným salátem(1a,3,7)
Zdravá svačina: Ovesná kaše
Pátek 6.11.
Polévka: Krkonošská cibulačka(3)
Hlavní jídlo:
Štěpánská hovězí pečeně, s kynutým houskovým knedlíkem(1a,3)
Svačina : pečivo zelenina
Původní kódy 1 – Lepek – další členění Kód 8 – Skořápkové plody – další členění 1a – Lepek pšenice 8a – Mandle 1b – Lepek žito 8b – Lískové ořechy 1c – Lepek ječmen 8c – Vlašské ořechy 1d – Lepek oves 8d – Kešu ořechy 8e – Pekanové ořechy