Jídelní lístek 19.4. – 23. 4. 2021

Pondělí 19.4

Polévka: Žampionová 1

Hlavní jídlo: Fazole chilli con carne, chléb 1,3

Svačina: pečivo, zelenina

 

Úterý 20.4

Polévka: Mrkvová 1,3

Hlavní jídlo: Rizoto z bulguru s kuřecím masem  1

Zdravá svačina: pečivo, ovoce

Středa 21.4.

Polévka: Hovězí s játr. Zavářkou 1,3

Hlavní jídlo: Plněné papriky v rajské omáčce, těstoviny 1,3,7

Zdravá svačina: pečivo, ovoce

Čtvrtek 22.4.

Polévka: Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi (1,3,9)

Hlavní jídlo: Krůtí prsíčko, smetanová omáčka, glazovaná karotka, jarní cibulka, bylinkový bulgur (1,7,9)

Zdravá svačina: Ovesná kaše

Pátek 23.4.

Polévka: Slepičí s nudlemi 1,3,9

Hlavní jídlo: Španělský ptáček, rýže 1,3
Svačina : pečivo zelenina

 

Původní kódy 1 – Lepek – další členění í Kód 8 – Skořápkové plody – další členění 1a – Lepek pšenice 8a – Mandle 1b – Lepek žito 8b – Lískové ořechy 1c – Lepek ječmen 8c – Vlašské ořechy 1d – Lepek oves 8d – Kešu ořechy 8e – Pekanové ořechy