+420 723 054 848 info@skolkavenku.cz

Jídelní lístek 18.5. – 22. 5. 2020

Pondělí 18.5.

Polévka: Hrachová(1a)
Hlavní jídlo: Italské gnocchi s lilkem, cuketou a bylinkami zasypané parmazánem, s mrkvovým salátem s ananasem
Zdravá svačina: Pečivo, pomazánka, zelenina

Úterý 19.5.

Polévka: Květáková(1a,7)
Hlavní jídlo: Lehce opečené filé z Aljašské tresky na zeleninovém čatní, s opečeným bramborem z ohýnku
Zdravá svačina: pečivo, sýr, zelenina

Středa 20.5.

Polévka: Krkonošská cibulačka(3)
Hlavní jídlo: Kynuté ovocné knedlíky plněné jahodami, přelité máslem (1a,3,7)
Zdravá svačina: Bílý jogurt +ovoce, sypání

Čtvrtek 21.5.

Polévka: Drůbeží vývar s nudlemi(1a,3,9)
Hlavní jídlo: Smažený kapustový karbanátek, s bramborovou kaší (1a,3,7)
Zdravá svačina: celozrnné toasty, zelenina

Pátek 22.5.
Polévka: Italská(1a,7)
Hlavní jídlo: Tradiční hovězí guláš s těstovinami(1a,3)
Svačina: pečivo, zelenina

Svačiny se mění, dle potřeby, děkujeme za pochopení 😊

Alergeny – podskupiny 1 – Lepek – další členění 1a – Lepek 1b – Lepek žito 1c – Lepek ječmen 1d – Lepek oves
3 -vejce 4- ryby 6-sója
7-mléko
9-celer 10-Hořčice