+420 723 054 848 info@skolkavenku.cz

Jídelní lístek 18.1. – 22. 1. 2021

Pondělí 18.1.

Polévka: Kuřecí vývar 9
Hlavní jídlo: Hrachová kaše, párek, okurka, jablko 1
Zdravá svačina: pečivo, zelenina,

Úterý 19.1.

Polévka: Cibulová 1
Hlavní jídlo: Sekaná, bramborová kaše, salát 1,3,7
Zdravá svačina: pečivo, ovoce

Středa 20.1.

Polévka: Zeleninová 9
Hlavní jídlo: Těstoviny s kuřecím masem a špenátem 1,3,7
Zdravá svačina: pečivo, ovoce

Čtvrtek 21.1.
Polévka: Pórková 1
Hlavní jídlo: Vepřové na houbách, rýže 1
Zdravá svačina: Ovesná kaše

Pátek 22.1.

Polévka: Kulajda 1,3,7
Hlavní jídlo: Hovězí guláš, těstoviny 1,3
Svačina : pečivo zelenina

Původní kódy 1 – Lepek – další členění Kód 8 – Skořápkové plody – další členění 1a – Lepek pšenice 8a – Mandle 1b – Lepek žito 8b – Lískové ořechy 1c – Lepek ječmen 8c – Vlašské ořechy 1d – Lepek oves 8d – Kešu ořechy 8e – Pekanové ořechy