Jídelní lístek 16.11. – 20. 11. 2020
Pondělí 16.11.
Volno
Úterý 17.11.
Svátek
Středa 18.11.
Bohužel se nám nezobrazuje
Čtvrtek 19.11.
Polévka: Hovězí vývar s nudlemi(1a,3,9)
Hlavní jídlo: Zapečené fusilli s kuřecím masem, grilovanou zeleninou, sušenými rajčaty a dvěma druhy sýra, se zeleninovým salátem(1a,3,7)
Zdravá svačina: pečivo, ovoce
Pátek 20.11.
Polévka: Česnečka s vejcem(3)
Hlavní jídlo: Vepřové rizoto sypané strouhaným sýrem, okurka(7)
Svačina : pečivo zelenina
Původní kódy 1 – Lepek – další členění Kód 8 – Skořápkové plody – další členění 1a – Lepek pšenice 8a – Mandle 1b – Lepek žito 8b – Lískové ořechy 1c – Lepek ječmen 8c – Vlašské ořechy 1d – Lepek oves 8d – Kešu ořechy 8e – Pekanové ořechy