Jídelní lístek 15.2. – 19. 2. 2021
Pondělí 15.2.
Polévka: Bramborová 1
Hlavní jídlo: Jáhlová kaše 1,7
Zdravá svačina: pečivo, zelenina,
Úterý 16.2.
Polévka: Dýňová 1
Hlavní jídlo: Vepřové v mrkvi, brambory 1
Zdravá svačina: pečivo, ovoce
Středa 17.2.
Polévka: Drožďová 1,3,9
Hlavní jídlo: Boloňské špagety 1,3
Zdravá svačina: pečivo, ovoce
Čtvrtek 18.2.
Polévka: Rajská 1
Hlavní jídlo: Ryba, brambor 4
Zdravá svačina: Ovesná kaše
Pátek 19.2.
Polévka: S vločkami
Hlavní jídlo: Segedínský guláš, H.K. 1,3,7
Svačina : pečivo zelenina
Původní kódy 1 – Lepek – další členění í Kód 8 – Skořápkové plody – další členění 1a – Lepek pšenice 8a – Mandle 1b – Lepek žito 8b – Lískové ořechy 1c – Lepek ječmen 8c – Vlašské ořechy 1d – Lepek oves 8d – Kešu ořechy 8e – Pekanové ořechy