Jídelní lístek 14.4 – 17. 4. 2020
Pondělí 13.4.
Svátek
Úterý 14.4.
Polévka: Bohužel nevíme ☹
Hlavní jídlo : nevíme
Zdravá svačina: pečivo, pomazánka, zelenina
Středa 15.4.
Polévka: Čočková(1a)
Hlavní jídlo: Zapečený květák s bramborem, brokolicí, dvěma druhy sýra a smetanou, švestkový kompot (3,7)
Zdravá svačina: pomazánka, pečivo, zelenina
Čtvrtek 16.4.
Polévka: Krkonošská cibulačka(3)
Hlavní jídlo: Pečené kuřecí stehno s nádivkou, s bramborovou kaší(1a,3,7)
Zdravá svačina: Jogurt+ovoce +sypání
Pátek 17.4.
Polévka: Hrášková(1a,7)
Hlavní jídlo: Bramborové šišky sypané mákem, přelité máslem (1a,3,7)
Svačiny se mění, dle potřeby, děkujeme za pochopení 😊
Alergeny – podskupiny 1 – Lepek – další členění 1a – Lepek 1b – Lepek žito 1c – Lepek ječmen 1d – Lepek oves
3 -vejce 4- ryby 6-sója
7-mléko
9-celer