Jídelní lístek 12.4. – 16. 4. 2021
Pondělí 12.4
Polévka: Hrášková s uzeninou 1
Hlavní jídlo: Nudle s mákem 1,3
Svačina: Meloun, ovocné muffiny 😀 oslava
Úterý 13.4
Polévka: Dršťková z kuřete 1,3
Hlavní jídlo: Ryba a brambor 1,3,7,4
Zdravá svačina: pečivo, ovoce
Středa 14.4.
Polévka: Česneková 1,3,
Hlavní jídlo: Myslivecký guláš, br.knedlík 1,3
Zdravá svačina: pečivo, ovoce
Čtvrtek 15.4.
Polévka: Bořč 9
Hlavní jídlo: Kuřecí maso v sýrovém těstíčku, brambor. kaše, zelenina 1,3,
Zdravá svačina: Ovesná kaše
Pátek 16.4.
Polévka: Pórková s vejcem 1
Hlavní jídlo: Vepřový plátek, Karlovarský knedlík, zel í1,3
Svačina : pečivo zelenina
Původní kódy 1 – Lepek – další členění í Kód 8 – Skořápkové plody – další členění 1a – Lepek pšenice 8a – Mandle 1b – Lepek žito 8b – Lískové ořechy 1c – Lepek ječmen 8c – Vlašské ořechy 1d – Lepek oves 8d – Kešu ořechy 8e – Pekanové ořechy