Jídelní lístek 12.4. – 16. 4. 2021

      

Pondělí 12.4

Polévka: Hrášková s uzeninou 1

Hlavní jídlo: Nudle s mákem 1,3

Svačina: Meloun, ovocné muffiny 😀 oslava

Úterý 13.4

Polévka: Dršťková z kuřete 1,3

Hlavní jídlo: Ryba a brambor 1,3,7,4

Zdravá svačina: pečivo, ovoce

Středa 14.4.

Polévka: Česneková 1,3,

Hlavní jídlo: Myslivecký guláš, br.knedlík 1,3

Zdravá svačina: pečivo, ovoce

Čtvrtek 15.4.

Polévka: Bořč 9

Hlavní jídlo: Kuřecí maso v sýrovém těstíčku, brambor. kaše, zelenina 1,3,

Zdravá svačina: Ovesná kaše

Pátek 16.4.

Polévka: Pórková s vejcem 1

Hlavní jídlo: Vepřový plátek, Karlovarský knedlík, zel í1,3

Svačina : pečivo zelenina

 

 

Původní kódy 1 – Lepek – další členění í Kód 8 – Skořápkové plody – další členění 1a – Lepek pšenice 8a – Mandle 1b – Lepek žito 8b – Lískové ořechy 1c – Lepek ječmen 8c – Vlašské ořechy 1d – Lepek oves 8d – Kešu ořechy 8e – Pekanové ořechy