+420 723 054 848 info@skolkavenku.cz

Jídelní lístek 11.5. – 15. 5. 2020

Polévka: Gulášová (1a)
Hlavní jídlo: Dušená mrkev s kuřecím masem, s vařeným bramborem (7)
Zdravá svačina: Pečivo, pomazánka, zelenina

Úterý 12.5.

Polévka: Zeleninová(1a,7,9)
Hlavní jídlo: Lasagne Bolognese s vepřovým masem, s mrkvovým salátem(1a,3,7)
Zdravá svačina: pečivo, sýr, zelenina

Středa 13.5.

Polévka: Hovězí vývar s nudlemi(1a,3)
Hlavní jídlo: Pečené kuřecí stehno s nádivkou, s bramborovou kaší(1a,3,7)
Zdravá svačina: Bílý jogurt +ovoce, sypání

Čtvrtek 14.5.

Polévka: Čočková s párkem(1a)
Hlavní jídlo: Letní rizoto se zeleninou a kuřecím masem, s rajčatovým salátem s okurkou a cibulkou (9
Zdravá svačina: celozrnné toasty, zelenina

Pátek 15.5.
Polévka: Česnečka s vejcem(3)
Hlavní jídlo: Špagety s krůtí směsí sypané strouhaným sýrem(1a,3,7)
Svačina: pečivo, zelenina

Svačiny se mění, dle potřeby, děkujeme za pochopení 😊

Alergeny – podskupiny 1 – Lepek – další členění 1a – Lepek 1b – Lepek žito 1c – Lepek ječmen 1d – Lepek oves
3 -vejce 4- ryby 6-sója
7-mléko
9-celer 10-Hořčice