+420 723 054 848 info@skolkavenku.cz

Jídelní lístek 11.1. – 15. 1. 2021

Pondělí 11.1.

Polévka: Krupicová 1,3
Hlavní jídlo: Kynuté buchty 1,3,7
Zdravá svačina: pečivo, zelenina,

Úterý 12.1.

Polévka: Hovězí s kapáním 1,3,9
Hlavní jídlo: Smažený sýrový karbanátek, brambor 1,3,7
Zdravá svačina: pečivo, ovoce

Středa 13.1.
Polévka: Fazolová 1
Hlavní jídlo: Srbské vepřové rizoto sypané sýrem, okurka 7
Zdravá svačina: pečivo, ovoce

Čtvrtek 14.1.
Polévka: Uzená s rýží 1,3
Hlavní jídlo: Kuřecí plátek, brambory, zelenina 1
Zdravá svačina: Ovesná kaše

Pátek 15.1.

Polévka: Čočková 1,3
Hlavní jídlo: Hamburská vepřová plec, H.K. 1,3,7
Svačina : pečivo zelenina

Původní kódy 1 – Lepek – další členění Kód 8 – Skořápkové plody – další členění 1a – Lepek pšenice 8a – Mandle 1b – Lepek žito 8b – Lískové ořechy 1c – Lepek ječmen 8c – Vlašské ořechy 1d – Lepek oves 8d – Kešu ořechy 8e – Pekanové ořechy