+420 723 054 848 info@skolkavenku.cz

Jídelní lístek 1.2. – 5. 2. 2021

Pondělí 1.2.

Polévka: Krupicová s vejcem 1,3
Hlavní jídlo: Bramboráky 1,3,7
Zdravá svačina: pečivo, zelenina,

Úterý 2.2.

Polévka: Hrstková 1
Hlavní jídlo: Kuřecí směs rýže 1
Zdravá svačina: pečivo, ovoce

Středa 3.2.

Polévka: Zabijačková 1
Hlavní jídlo: Francouzské brambory, řepa 1
Zdravá svačina: pečivo, ovoce

Čtvrtek 4.2.

Polévka: S medvědím česnekem 1,9
Hlavní jídlo: Kuře na paprice, těstoviny 1,3
Zdravá svačina: Ovesná kaše

Pátek 5.2.

Polévka: S játrovými knedlíčky 1,3,9
Hlavní jídlo: Vepř.výpečky, bramborový knedlík, zelí 1,3
Svačina : pečivo zelenina

Původní kódy 1 – Lepek – další členění í Kód 8 – Skořápkové plody – další členění 1a – Lepek pšenice 8a – Mandle 1b – Lepek žito 8b – Lískové ořechy 1c – Lepek ječmen 8c – Vlašské ořechy 1d – Lepek oves 8d – Kešu ořechy 8e – Pekanové ořechy