+420 723 054 848 info@skolkavenku.cz

Jídelní lístek 20.4 – 24. 4. 2020

Pondělí 20.4.
Polévka: Gulášová(1a)
Hlavní jídlo:
Italské gnocchi zapečené s kuřecím masem, zeleninou a sýrem, s mrkvovým salátem(1a,3,7)
Zdravá svačina: Pečivo, pomazánka, zelenina

Úterý 21.4.

Polévka: Zeleninová(1a,7,9)
Hlavní jídlo: Dýňovosýrové rizoto s kousky grilované zeleniny (1a,7)
Zdravá svačina: Bílý jogurt, ovoce a sypání

Středa 22.4.

Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží(1a,3,7,9)
Hlavní jídlo:
Brokolicové medailonky, s bulgurem a tzatziky (1a,3,7)
Zdravá svačina: vajíčko, pečivo, zelenina

Čtvrtek 23.4

Polévka: Česnečka s vejcem(3)
Hlavní jídlo: Vepřové rizoto sypané sýrem, okurka(1a,7)
Zdravá svačina: celozrnné toasty, zelenina

Pátek 24.4.

Polévka: Italská(1a,7)
Hlavní jídlo: Lázeňský hovězí guláš, s těstovinami(1a,3,7,9)
Svačiny se mění, dle potřeby, děkujeme za pochopení 😊

Alergeny – podskupiny 1 – Lepek – další členění 1a – Lepek 1b – Lepek žito 1c – Lepek ječmen 1d – Lepek oves
3 -vejce 4- ryby 6-sója
7-mléko
9-celer